ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                  Αλεξανδρούπολη 11-10-2024

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ                               Αρ. Πρωτ.: 5219

ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ                          ΑΔΑ: 9ΟΕΣΟΡΝΗ-ΣΗΗ

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΑΝΟΙΧΤΟY ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την εκτέλεση του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΜΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 2024 – 2025», εκτιμώμενης συνολικής αξίας 154.712,30 € (χωρίς Φ.Π.Α.), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί σύμφωνα με το Ν.4412/2016. Το έργο ανήκει στην κατηγορία έργων ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.

Κωδικός CPV: 45233120-6.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσιο, προσβάσιμο χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής (www.deyaalex.gr).

Αρμόδιος για πληροφορίες: Μαρασλής Γεώργιος, τηλ. 25510-84964, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δεν πρόκειται για ενιαίο έργο αλλά για εργασίες διάσπαρτες στον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης, που η εντολή εκτέλεσής τους θα δίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας όπως αυτές παρουσιάζονται κάθε φορά. Στους προϋπολογισμούς περιλαμβάνεται αναθεώρηση.

Οι εργασίες θεωρούνται ότι αρχίζουν από την ημερομηνία ανάρτησης της σύμβασης στο διαδικτυακό τόπο του ΚΗΜΔΗΣ. Δεν αποζημιώνεται χωριστά η μεταφορά και ο χρόνος μεταφοράς των μηχανημάτων στον τόπο του έργου.

Τόπος εκτέλεσης έργου: Το έργο θα εκτελεστεί στον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σύντομη Περιγραφή: Προβλέπεται η αποκατάσταση των τομών των οδοστρωμάτων της ευρύτερης περιοχής του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης, που έγιναν από τη Δ.Ε.Υ.Α.Α. σε τμήματα των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, για να αντιμετωπιστούν βλάβες και συντηρήσεις των εξαρτημάτων αυτών (κλειδιά, φρεάτια κ.λ.π.) καθώς και καθιζήσεων των επιχώσεων των δικτύων. Επίσης, θα αντιμετωπιστούν οι αποκαταστάσεις των νέων παροχών ύδρευσης – αποχέτευσης των ετών 2024 – 2025.

Διάρκεια της Σύμβασης: Η συνολική Προθεσμία περάτωσης του έργου είναι δεκαοκτώ (18) μήνες, από την ημερομηνία ανάρτησης της σύμβασης στο διαδικτυακό τόπο του ΚΗΜΔΗΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα εκτέλεσης δημοσίων έργων, στις κατηγορίες έργων ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, ανεξάρτητα από την έδρα τους και έχουν την δυνατότητα ανάληψης έργων αντίστοιχου προϋπολογισμού.

Εγγύηση συμμετοχής: Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς, κατά τους όρους της παρ. 1 α) του άρθρου 302 του Ν.4412/2016, εγγυητικής επιστολής συμμετοχής που ανέρχεται σε ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού, δηλαδή ποσού 3.094,24.

Η διάρκεια των εγγυητικών επιστολών θα πρέπει κατ’ ελάχιστον να είναι 330 ημέρες από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών

 

Η οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν σύμφωνα με το άρθρο 95, παρ. 2α του Ν.4412/2016 με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης ανά ομάδες.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζεται στο άρθρο 18 της διακήρυξης, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: www.promitheus.gov.gr

Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΑΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ Ε.Σ.ΗΔ.ΗΣ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

210111

11-10-2024

Ώρα: 14:00

11-10-2024

Ώρα: 14:00

29-10-2024

Ώρα: 13:00

01-11-2024

Ώρα: 10:00 π.μ.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από τον Κ.Α. 15.02.1608 του προϋπολογισμού των ετών 2024 – 2025 της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί.

Χρόνος ισχύος των προσφορών: Δέκα (10) μήνες.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο του έργου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

 

 

Μιχαηλίδης Χαράλαμπος

Για να κατεβάστε όλη τη Μελέτη πατήστε εδώ.

Για να κατεβάστε ΕΕΕΣ πατήστε εδώ.